東華三院X Plastic Thing

東華三院 X Plastic Thing
【黐住女神去Dating】有奬遊戲贏走 Plastic Thing 設計的八達通

Plastic Thing筆下的「女神」唔單止又靚又識嘆,仲要係充滿愛心嘅 「港女」!「女神」最近就同「光頭仔」化身成為「東華三院社企大使」,為大家介紹東華三院的3間社企,分別有iBakery愛烘焙、BiciLine單車 生態旅遊同CookEasy煮餸易,希望大家多認識社企並同時支持殘疾人士同弱 勢社群就業。

 
女神做大使,當然就唔 止睇片咁簡單啦,佢仲邀請大家係8月19日至24日期間參加有奬遊戲,睇完片答啱問題即有機會贏走Plastic Thing設計的「八達通」袋。

 
即刻去東華三院Facebook專頁(https://www.facebook.com/tungwahgroup) 或Instagram (https://www.instagram.com/tungwahgroup/) 睇短片參加遊戲啦!

 
下期仲有其他精彩的遊 戲,可贏走更多Plastic Thing設計的「萌爆」禮物,記得留意住最新消息或「讚好/Like」東華三院Facebook專頁 / 「追蹤/Follow」東華三院Instagram@tungwahgroup!